• L’objectiu de la convocatòria és promoure, entre els escolars del municipi, la importància de protegir el medi ambient.

    • Tots els participants participaran en un sorteig on podran emportar-se una Tauleta Samsung Galaxy, una càmera de fotos Fujifilm Instax o un Bolígraf 3d amb pantalla LCD intel·ligent.

Involucrar als escolars en la responsabilitat de respectar i valorar els espais naturals del municipi és un dels objectius que persegueix la SAG amb la convocatòria del concurs de dibuix SAG: “CURA DE LA TEUA CIUTAT I DEL MEDI AMBIENT”.

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de Ciutats Educadores, que tindrà lloc el pròxim 30 de novembre, la Societat Anònima de Gestió llança aquesta iniciativa dirigida als alumnes i alumnes de 6é de primària de tots els centres públics i concertats del municipi.

Dins del marc de Sagunt, Ciutat Educadora, projecte en el qual l’Ajuntament porta participant prop de 15 anys, des de la SAG volen aportar el seu granet d’arena apostant per iniciatives com aquesta, que ajuden a vertebrar tot el treball que, de manera coordinada, es realitza des de tots els departaments municipals en matèria d’aprenentatge, respecte, sensibilització i integració.

Per a això, s’ha convocat aquest macro concurs en el qual participaran prop de 700 alumnes i alumnes, els qui hauran de dibuixar, sobre una làmina que s’ha generat ad hoc per a la convocatòria, allò que la frase “CUIDAT DE LA TEUA CIUTAT I DEL MEDI AMBIENT” els inspire.

Tots els participants, que hauran d’entregar les seues creacions el dia 13 de desembre, tindran les mateixes possibilitats de guanyar un dels tres premis que s’entregaran, ja que la designació del guanyador es farà mitjançant sorteig.

Els tres afortunats podran emportar-se una Tauleta Samsung Galaxy, una càmera de fotos Fujifilm Instax o un Bolígraf 3d amb pantalla LCD intel·ligent.

Segons el vicepresident de la SAG, Roberto Rovira, “hem convocat aquest concurs en l’àmbit escolar tenint en compte el paper tan important que juguen els centres educatius en l’educació ambiental dels alumnes”.

En aquest sentit, Rovira ha destacat la labor que exerceixen a motivar, fomentar i impulsar activitats que els ajuden a obtindre una actitud positiva cap al desenvolupament sostenible, despertant el seu interés pel coneixement i la conservació del medi ambient a generacions futures.

Finalment, el vicepresident ha ressaltat que aquest concurs serveix també per a despertar la creativitat dels alumnes i alumnes i conéixer la visió i percepció que tenen sobre el medi ambient en general.