• El lema “El teu entorn, la nostra responsabilitat”, s’adapta a cadascun dels serveis de la SAG, transmetent així una imatge unificada i potent.

    • Els valors de la Societat Anònima de Gestió han fet que l’empresa pública s’assente sobre un nou concepte més clar i directe.

La SAG vol posar en valor els serveis que presta a la ciutadania a través d’un vídeo corporatiu que, amb el lema “El teu entorn, la nostra responsabilitat”, al·ludeix directament a les persones, assumint el compromís de mantindre la ciutat sempre a punt.

Aquest missatge corporatiu s’adapta a cadascun dels serveis que realitza, transmetent així una imatge unificada i potent entorn dels treballs que presta la Societat Anònima de Gestió.

La SAG, com a empresa pública que s’encarrega de la cura i el lavabo de Sagunt i del Port de Sagunt, té com a finalitat mantindre un entorn òptim i oferir uns serveis de qualitat que garantisquen el manteniment continu de la ciutat i el respecte pel medi ambient.

Tal com ressalta el propi audiovisual, l’objectiu vital de la SAG és fer de la nostra ciutat un lloc millor per a tots ajudant a la convivència.

Valors com la responsabilitat social de saber que el treball que es realitza des de la Societat Anònima de Gestió és fonamental per al municipi; el compromís amb els ciutadans i ciutadanes del treball ben fet i el respecte pel medi ambient, centrant els esforços a aconseguir que les accions generen el menor impacte possible sobre el planeta, han fet que la SAG s’assente sobre un nou concepte més pròxim al ciutadà.

Aquesta transformació també s’ha vist reflectida en la seua imatge corporativa, un nou símbol que ha contribuït a posicionar la Societat Anònima de Gestió d’una manera més clara i directa. En aquest sentit, el nou logotip recrea un centelleig que parla de neteja i una fletxa que simbolitza evolució i millora.
El vídeo també fa referència a la nova pàgina web, una eina totalment actualitzada, més accessible i dinàmica amb la qual la SAG s’acosta a la ciutadania per a mostrar els seus serveis i atendre les necessitats de tots els veïns i veïnes.

En l’actualitat, més de 400 treballadors i treballadores vetlen els 365 dies de l’any perquè la ciutat siga un lloc únic per a viure i tal com es plasma en l’audiovisual, només gràcies a aqueixa vocació de servei es podrà aconseguir.

Per al regidor de la SAG, Roberto Rovira, “d’una banda, és fonamental que els ciutadans i ciutadanes coneguen quins serveis presta la SAG a la seua ciutat, i per un altre, percebre la seua percepció sobre aquests serveis públics. D’aquesta manera, podrem donar resposta a les necessitats dels nostres veïns i veïnes en matèria de neteja, higiene i cura del medi ambient”.

En aquest sentit, Rovira ha insistit que “aquest vídeo ens ajudarà a transmetre a la ciutadania, de manera clara i directa, l’essència de la SAG i els valors que han portat a aquesta empresa pública a assentar-se sobre unes bases més sòlides”.

El vídeo complet es pot visualitzar en www.sag.es i al nostre canal de Youtube https://youtu.be/U4-F-P5l254