• Aquesta primera convocatòria ha anat dirigida a alumnes i alumnes de 6é de primària dels centres públics i concertats del municipi

    • Els premiats han rebut una Tablet Samsung Galaxy, una càmera de fotos Fujifilm Instax i un Bolígraf 3d amb pantalla LCD intel·ligent

Els 3 guanyadors del concurs de dibuix SAG: “CURA DE LA TEUA CIUTAT I DEL MEDI AMBIENT” han rebut aquest matí, de mans del regidor de la Societat Anònima de Gestió de Sagunt (SAG), Roberto Rovira, i del regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, els seus respectius premis.

Els alumnes i alumnes que van resultar afortunats, després del sorteig públic que es va realitzar a través de la pàgina de Facebook de la SAG, pertanyen als col·legis CEIP Vilamar, La nostra Senyora de Begoña i el CEIP José Romeu.

Els premiats en aquesta primera convocatòria, que s’ha realitzat en el marc de “Sagunt Ciutat Educadora”, projecte en el qual l’Ajuntament de Sagunt participa des de fa 15 anys, han rebut una Tabla Samsung Galaxy, una càmera de fotos Fujifilm Instax i un Bolígraf 3d amb pantalla LCD intel·ligent.

L’objectiu d’aquesta iniciativa ha sigut promoure, entre els escolars del municipi, la importància de protegir el medi ambient i involucrar-los en la responsabilitat de respectar i valorar els espais naturals.

El concurs ha consistit a realitzar un dibuix sobre una làmina que es va generar ad hoc per a la convocatòria, a partir del que els ha inspirat a les i els participants la frase ‘Cuidat de la teua ciutat i del medi ambient’.

Per a veure el sorteig dels guanyadors entra en https://bit.ly/SorteoSAGganadores

Així mateix, els dibuixos i escolars guanyadors es poden consultar en https://bit.ly/DibujosGanadores