• Per a la realització d’aquests treballs s’han contractat un total de 30 persones.

  • Des de l’any 2014, l’Ajuntament ha invertit més de 3 milions d’euros en la millora i manteniment dels col·legis.

Posada a punt dels col·legis de la nostra ciutat gràcies als treballs que ha realitzat la SAG, Societat Anònima de Gestió, en el marc del Pla d’Ocupació.

Amb una inversió de 400.000€, les tasques, que s’han executat al llarg de l’estiu per a no interferir amb l’inici de les classes, han consistit en la millora de zones tant de dins com de fora dels centres escolars. En aquest sentit, s’ha procedit a la pintura interior i exterior dels edificis, la instal·lació de lavabos en l’aulari de Ausias March, la millora de l’accessibilitat al pati del Belarde o la reparació de les dutxes del gimnàs de Maestro Tarazona, entre altres.

Per a això, des de la SAG s’han contractat un total de 30 persones, fomentant així la creació d’ocupació local entre els veïns del nostre municipi.

Aquestes actuacions posen de manifest el compromís i la implicació del Consistori amb un servei tan important com el de l’educació, tenint en compte que, des de l’any 2014, s’ha invertit més de 3 milions d’euros en la millora i manteniment dels col·legis, al marge del pressupost ordinari que ja té encomanat per a aquest fi.

El regidor de la SAG, Roberto Rovira, ha destacat “l’encomiable labor que s’està duent a terme amb el Pla d’Ocupació que no sols està permetent millorar els nostres edificis i espais municipals, sinó que a més, està donant treball a molts veïns que estan travessant mals moments com a conseqüència, entre altres coses, de la crisi sanitària”.