• Els treballs se centren, en aquesta ocasió, en la Gerència i als Jardins de l’Antic Sanatori.

  • El Pla d’Ocupació Municipal compta amb un pressupost de 320.000 €.

La SAG, Societat Anònima de Gestió, es troba immersa en la realització de treballs de millora i manteniment de diferents edificis públics de la localitat.

En concret, les actuacions s’estan duent a terme en la Gerència i als Jardins de l’Antic Sanatori, en el marc del Pla d’Ocupació Municipal.

Amb un pressupost de 320.000 €, a través d’aquest pla d’ocupació s’estan executant accions tan importants com la reparació de, aproximadament, 600 metres de mur perimetral en la Gerència, igual que als Jardins de l’Antic Sanatori amb 800 metres de mur. En tots dos casos s’està utilitzant morter de reparació i una emprimació per a, posteriorment, aplicar la pintura d’exterior respectant els colors previs a la intervenció.

El personal dedicat a aquests treballs, que també s’ha encarregat de realitzar intervencions en col·legis públics, està format per un arquitecte tècnic, 18 oficials de pintura, sis oficials de construcció, tres peons i dos encarregats.

El regidor de la SAG, Roberto Rovira, ha visitat les obres i ha agraït “la gran faena que es continua fent des de la SAG no sols quant a millores i manteniment de la nostra ciutat, sinó també en matèria d’ocupació amb la posada en marxa d’aquest Pla d’Ocupació Municipal que està ajudant a generar llocs de treball en moments de dificultats, alhora que millorem els serveis i les prestacions que oferim als nostres veïns”.