• Els treballs de manteniment han centrat les principals actuacions de la SAG en els col·legis

    • La desinfecció i higiene ha sigut prioritària en tots els centres de la localitat, tenint en compte que la neteja en els centres educatius no sols respon a un interés estètic, sinó que té un impacte directe en el benestar dels alumnes

L’estiu ha arribat a la seua fi per a donar la benvinguda a la tornada al col·le. Aprofitant el descans estival, la Societat Anònima de Gestió ha fet treballs de manteniment i neteja en els centres escolars de la localitat.

Les tasques s’han centrat, principalment, en la reparació de filtracions, en la renovació d’elements deteriorats i en la neteja integral d’aules i patis.

Tenint en compte que l’educació és la base del futur dels nostres escolars i els centres educatius són l’escenari on es forja aquest futur, per a la SAG és fonamental mantindre aquests espais en òptimes condicions, garantint la neteja i la seguretat dels alumnes a les escoles de la nostra població.

Des del punt de vista de la salut, la neteja en els centres educatius no sols respon a un interés estètic, sinó que té un impacte directe en el benestar dels alumnes. Un ambient net redueix la propagació de malalties i al·lèrgies, creant un entorn propici per a l’aprenentatge. La higiene a les aules, banys i àrees comunes contribueix a un millor rendiment acadèmic i a la concentració dels estudiants.

Mantindre els centres educatius en bones condicions és una responsabilitat compartida entre els propis centres escolars, la SAG, els pares i els propis alumnes, una col·laboració que resulta crucial per a mantindre un entorn adequat per a l’aprenentatge.

En definitiva, la neteja i la seguretat en els centres educatius són aspectes ineludibles que incideixen en la qualitat de l’educació i el benestar dels estudiants. Per aqueix motiu, des de la SAG estem compromesos amb aquesta responsabilitat que, sens dubte, és una inversió en el futur i el progrés de la societat. L’educació de qualitat es construeix sobre fonaments nets i assegurances, on els estudiants poden créixer i desenvolupar-se de la millor manera possible.