• Aquest mètode, a més de netejar més a fons la via pública, permet refrescar l’ambient

    • La seua potència ajuda a eliminar els excrements d’animal, les restes dels contenidors i les males olors

La SAG ha reforçat el servei de neteja de carrers amb aigua a pressió durant els mesos d’estiu. D’aquesta manera, a més de millorar el sistema de neteja, aquest mètode permet refrescar també l’ambient durant el període més calorós de l’any.

Aquest sistema de neteja mitjançant aigualeig resulta molt efectiu perquè ajuda a eliminar, de manera eficaç, els excrements d’animal, les restes de contenidors i les males olors, entre altres, arrancant i transportant pel corrent de l’aigua aquests residus depositats en la via pública.

Amb l’ús d’aigua a pressió, la SAG augmenta la qualitat de la neteja viària amb escombratge que realitza i de l’escombratge intensiu mecànic que realitza amb escombradora i sopladora.
A més, la neteja amb aigua a pressió és especialment útil durant els mesos amb altes temperatures perquè redueix la incidència d’algunes al·lèrgies i malalties respiratòries, al mateix temps que elimina males olors.

Perquè el reforç d’aquest servei resulte el més òptim possible, des de la SAG se sol·licita la col·laboració ciutadana. En aquest sentit, apel·la a la responsabilitat i al civisme de tots els ciutadans i ciutadanes per a aconseguir mantindre la nostra ciutat en les millors condicions d’higiene i salubritat per a garantir, així, una ciutat neta, bonica i atractiva per a veïns i visitants.