• Aquesta actuació suposarà una transformació verda significativa en aquesta via

    • D’aquesta manera, es pretén mitigar les molèsties ocasionades als veïns pels arbres

El carrer Periodista Azzati experimentarà una transformació verda significativa amb la implementació de millores destinades a garantir l’harmonia entre la naturalesa i la vida urbana.
En aquest sentit, la SAG procedirà a l’intervingut d’arbres en aquesta via per a mitigar les molèsties ocasionades als veïns pels arbres, proporcionant al mateix temps un ambient més saludable i sostenible per als residents.

Amb l’objectiu d’abordar les preocupacions plantejades pels residents a causa de les molèsties ocasionades per l’entrada de branques en els habitatges, es durà a terme un avançament en l’intervingut dels arbres al carrer Periodista Azzati. Aquesta mesura té com a objectiu principal reduir les molèsties i garantir la seguretat de les propietats, millorant així la convivència entre l’entorn natural i la comunitat.

D’acord amb el compromís de promoure la biodiversitat i la salut ambiental, es durà a terme una iniciativa de sembra de nous arbres durant la temporada d’hivern. Aquest projecte no sols busca reemplaçar els arbres afectats per l’intervingut, sinó també enriquir el paisatge urbà amb noves espècies adaptades a l’entorn.

A més, es realitzarà una campanya per a eliminar els invasors Ailanthus altissima. Aquesta acció té com a objectiu preservar la diversitat biològica i protegir l’ecosistema local de possibles amenaces.

Aquestes millores al carrer Periodista Azzati reflecteixen el compromís de la SAG de crear entorns urbans més verds, sostenibles i amigables amb el medi ambient, brindant beneficis tant a la comunitat com al nostre entorn natural.