• La SAG ofereix bosses gratuïtes de recollida de deposicions a propietaris d’animals censats a Sagunt

    • Aquesta nova campanya apel·la a la responsabilitat ciutadana i a la importància de mantindre el municipi net

“No m’abandones, recull-me” és l’eslògan de la campanya de conscienciació de la SAG sobre la recollida d’excrements canins en la via pública.

Recorrent a un missatge personificat, que ja hem vist anteriorment en campanyes contra l’abandó animal, la Societat Anònima de Gestió apel·la a la responsabilitat que té el propietari no sols de cuidar i protegir la seua mascota, sinó de l’obligació d’encarregar-se també de tot el relacionat amb la higiene de l’animal.

Tenint en compte que es tracta d’un dels problemes més denunciats pels veïns i veïnes de la localitat, la SAG ha llançat aquesta iniciativa amb la finalitat de reduir l’impacte negatiu que aquest tipus de comportament té, no sols sobre la imatge de la ciutat, sinó per a la salut dels seus veïns i veïnes.

Amb aquesta campanya, la SAG pretén complementar altres accions que duu a terme en aquesta matèria, com el lliurament de borses gratuïtes de recollida de deposicions a propietaris d’animals censats en el municipi. D’aquesta manera, pretén apel·lar a la responsabilitat ciutadana i a la importància de mantindre els carrers i places de Sagunt i Port de Sagunt netes de femta canina.

El regidor de la SAG, Roberto Rovira, ha assenyalat que “aquesta iniciativa vol recordar que la recollida dels excrements és una obligació per part dels propietaris i que l’incompliment d’aquesta norma suposa un focus d’infeccions, especialment per a xiquets i persones en cadires de rodes, així com la deterioració de la imatge del municipi”.