• El nomenament va tindre lloc, en la vesprada d’ahir, durant la reunió del consell d’administració de l’entitat pública

    • Entorn de 250 candidats s’han presentat al procés de selecció que ha sigut realitzat per una empresa externa

El consell d’administració de la SAG (Societat Anònima de Gestió) va nomenar, en la reunió que van mantindre ahir a la vesprada en les instal·lacions de l’empresa pública, a Jorge Silvestre Sanchis com a nou director general de la SAG.

Entorn de 250 candidats s’han presentat a aquest procés de selecció, obert el mes de març passat, que ha sigut realitzat per una empresa externa. L’anunci del nou càrrec s’ha dut a terme a través d’un procés transparent, públic i participatiu, mitjançant la publicació de l’oferta a través de la pàgina web de la SAG i altres plataformes de captació professionals com Linkedin.

Després de les diferents propostes presentades per l’empresa externa encarregada de realitzar el procés de designació de candidats, el consell d’administració de la SAG ha decidit nomenar a Jorge Silvestre com a nou director general.

Llicenciat en Arquitectura, per la Universitat Politècnica de València, Silvestre compta amb més de 20 anys d’experiència en la gestió i direcció d’empreses relacionades amb les diferents activitats que desenvolupa la SAG. Ha treballat en estudis d’arquitectura i empreses del sector immobiliari com a gerent de promocions.

Pel que respecta a la seua formació, compta amb un PMD, programa per a professionals amb experiència enfocat a l’adquisició d’habilitats directives i coneixements de gestió.

Amb un màster en prevenció de riscos laborals per l’UJI, Jorge Silvestre ha completat la seua formació amb un màster en Direcció de Negocis en un Entorn Global, per la Universitat Catòlica de València i un programa d’acreditació internacional de consells d’administració i bon govern, impartit per l’Institut de Governança Empresarial.