• Ja es poden llegir els missatges de conscienciació ciutadana en el camió de recollida de residus

    • Amb el lema Els teus actes diuen molt de tu, l’empresa pública pretén continuar sent referent en qüestió ambiental

Els teus actes diuen molt de tu, la campanya de conscienciació social sobre el respecte a les platges de Port de Sagunt i Almardá, podrà veure’s també a l’interior de la localitat.

A partir d’ara, a més de sensibilitzar mitjançant cartells penjats a les torres de socorrisme d’aquestes platges, la SAG ha incorporat els missatges de la campanya al camió de recollidade residus que recorre els carrers del municipi cada dia.

D’aquesta manera, la SAG pretén arribar a molts més veïns i veïnes que podran visualitzar la campanya sense necessitat d’haver d’acostar-se fins a les pròpies platges. De manera itinerant, missatges com “Aquesta burilla no parla, però no recollir-la diu molt de tu” o “Aquesta llanda no parla, però deixar-la en l’arena diu molt de tu” es poden llegir ja en grans vinils adhesius al mateix temps que el camió recull el fem.
D’aquesta manera, l’empresa pública pretén lluitar contra les actituds incíviques de llançar fem, plàstics o burilles a l’arena o la mar, o el cas concret de destruir les dunes.

Amb aquesta mesura, a més d’aprofitar l’impuls d’una campanya que convida a la reflexió en pro de la sostenibilitat ambiental, la SAG pretén continuar sent referent en matèria de defensa dels espais naturals.

Sobre aquesta iniciativa, el regidor de Platges i de la SAG, Roberto Rovira, ha manifestat que “existeix una necessitat apressant de continuar conscienciant en qüestions ambientals no sols a la ciutadania de la localitat, sinó també als estiuejants” i que, mitjançant la cartelleria en els camions, “el missatge arribarà a moltes més persones”.

Des de 1993, la SAG contribueix a l’ordre i lavabo del municipi amb la finalitat de mantindre la ciutat i respectar el medi ambient. Entre els serveis que l’entitat exerceix, destaca la gestió de l’Ecoparc Mòbil de reciclatge, la recollida a domicili d’estris, la cura i manteniment d’edificis, platges i jardins, entre altres.