• Es tracta d’una campanya de conscienciació social enfocada a les platges del Port de Sagunt i Almardá.

    • Missatges dirigits en primera persona pretenen donar un toc d’atenció als usuaris i usuàries.

Amb la temporada d’estiu a ple rendiment, la SAG ha llançat, per segon any consecutiu, una campanya de conscienciació social enfocada a les platges de la localitat.

“Els teus actes diuen molt de tu” és el missatge global d’aquesta iniciativa amb la qual l’empresa pública pretén incidir en la necessitat de cuidar i respectar les nostres platges, espais naturals que compten amb un alt valor mediambiental, a més de ser un dels focus d’atracció més importants per a veïns i turistes.

Col·locades a les torres de vigilància dels socorristes de les platges del Port de Sagunt i Almardá, 12 lones recullen missatges dirigits en primera persona als usuaris. “Aquesta punta de cigarret no parla, però no recollir-la diu molt de tu”, “Aquesta llanda no parla, però deixar-la en l’arena diu molt de tu” i “Aquesta duna no parla, però destruir-la diu molt de tu” pretenen donar un toc d’atenció sobre els danys que aquest tipus d’accions poden ocasionar a les nostres platges.

D’aquesta manera, es busca aconseguir un canvi d’actitud i despertar la consciència col·lectiva cap a gestos més cívics i responsables, ja que depositar fem a les platges no és només una qüestió d’imatge, sinó també de salut i protecció del nostre entorn i del medi ambient.

El regidor de Platges i de la SAG, Roberto Rovira, ha assenyalat que “l’objectiu principal és fer veure als nostres veïns i veïnes, així com a les persones que ens visiten, que cuidar de les nostres platges és tasca de tots i que només treballant en equip podrem tirar avant aquest gran projecte comú com és el mantindre netes i cuidades les platges del Port de Sagunt i Almardá”.