• En l’última dècada, s’han destinat més de 6.500.000€ a la substitució i ampliació de vehicles, així com a la reparació i posada a punt dels models existents.

    • En 2021 està prevista l’adquisició de més de 10 noves màquines.

Més de 861.850€. Aquesta és la inversió que la SAG, la Societat Anònima de Gestió, destinarà, en 2021, per a la renovació i el manteniment de la seua flota de vehicles.

Aquesta xifra posa de manifest la voluntat de l’entitat pública de continuar millorant la qualitat dels serveis que presta als ciutadans.
En aquest sentit, en l’última dècada s’han destinat més de 6.500.000€ a la substitució i ampliació de vehicles, així com a la reparació i posada a punt dels models existents.

Aquesta aposta inversora constitueix un pas més en la voluntat de la SAG de garantir els serveis bàsics de neteja i manteniment del municipi al màxim nivell, contribuint així a una millora progressiva dels mitjans materials amb els quals els treballadors de l’empresa municipal desenvolupen la seua labor en benefici de la ciutat.

Entre els vehicles adquirits per a enguany es troben 2 motocarros, un camió amb plataforma elevadora i ploma, 2 tractors, una trituradora, una furgoneta, una mini carregadora Multione, una màquina fregadora i un furgó Nissan, entre altres.

Per al regidor de la SAG, Roberto Rovira, “és fonamental oferir els millors mitjans i eines als nostres treballadors perquè puguen continuar duent a terme, amb les màximes garanties, la important labor que exerceixen en el manteniment dels nostres jardins, neteja viària, la recollida de residus i la resta de serveis que es presten des de la SAG”.

Així mateix, ha ressaltat que “des de fa anys, s’ha anat renovant la flota de vehicles i és necessari que continuem executant aquestes inversions per a millorar la maquinària i la tecnologia de la nostra empresa, alguna cosa que és imprescindible per a consolidar la SAG com a empresa pública municipal i que és una garantia, també, per a una bona prestació del servei en unes condicions òptimes de qualitat”.