• Els treballs es van iniciar el mes de febrer i continuaran al llarg de l’any, organitzats en diferents mesos

    • Durant el mes d’abril, les brigades de neteja realitzaran els aigualejos durant 8 dies en diferents punts de Sagunt i Port de Sagunt

L’aigualeig amb aigua a pressió s’ha consolidat com el mètode més eficaç per a garantir la neteja dels carrers, assegurant una ciutat lliure de brutícia. Aquest sistema, que permet projectar aigua amb la força necessària per a eliminar residus de calçades i voreres, es tradueix en una neteja més exhaustiva i de major qualitat en la via pública.

Conscients d’aquests avantatges, la Societat Anònima de Gestió (SAG) va establir a l’inici de l’any un programa anual per a dur a terme aigualejos periòdics. Aquests treballs, que ja es van iniciar en els mesos de febrer i març amb resultats molt satisfactoris, continuaran al llarg de l’any en diferents punts de Sagunt i Port de Sagunt.

En aquest cas, el calendari d’aigualeig establit per al mes d’abril és el següent:

Dimarts 2 d’abril: Plaza del Pi, des de José Lerma fins a Buen Suceso. Carrer Cruz de Santa Ana fins a plaça del Pi. Plaza del Pi des de Cruz de Santa Ana fins a carrer Buen Suceso
Dimarts 9 d’abril: Avinguda 3 d’Abril des de carrer Maestrat fins a Lope de Vega i carrer Río Cabriel.

Divendres 12 d’abril: Avinguda 3 d’Abril des de Lope de Vega fins a carrer Palmereta.

Dimarts 16 d’abril: Plaza Cronista Chabret des de Bar Caçadores fins a Camí Real. Camí Real des de plaça Cronista Chabret fins a carrer Ordoñez.

Divendres 19 d’abril: Cami Real des de carrer Ordoñez fins a carrer Valencia. Carrer Valencia des de plaça Blasco Ibañez fins a plaça El Salvador. Carrer Vicente Fontelles.

Dimarts 23 d’abril: Carrer Churruca des de carrer Nazaret fins a avinguda de la Rivera. Carrer Ronda.

Divendres 26 d’abril: Carrer Churruca des d’avinguda de la Rivera fins a carrer Periodista Azzati.

Dimarts 30 d’abril: Carrer Campo Amor des d’Emilio Llopis fins a carrer Buen Suceso. Buen Suceso des de carrer Campo Amor fins a carrer Teruel.

Per a facilitar la realització d’aquests treballs, els carrers objecte d’aigualeig seran degudament senyalitzades amb antelació, permetent als veïns retirar els seus vehicles estacionats. A més, es continuaran realitzant escombratges manuals i mecànics de manera complementària.