• Els operaris es repartiran en 3 torns per a cobrir les franges horàries de demà, vesprada i nit

    • Els serveis que prestarà la SAG aniran des de la recollida de fem domiciliari, la neteja de platges i el muntatge i desmuntatge d’estructures per als actes religiosos

Des del dia 22 de març, i fins al 9 d’abril, la SAG desplegarà mitjans extraordinaris per a reforçar el servei de neteja durant la Setmana Santa. En concret, la SAG intensificarà el servei d’higiene urbana amb 15 camions recol·lectors i més de 80 peons que s’organitzaran en 3 torns per a cobrir les franges horàries de demà, vesprada i nit, cobrint així un servei de 24 hores. En aquest sentit, s’afegiran al servei 8 operaris al matí, 49 per al torn de vesprada i 25 en el de nit.

A més de la neteja, durant els dies de celebració l’empresa pública realitzarà diferents actuacions, entre les quals destaca la recollida de fem domiciliari, la neteja de platges, així com el muntatge i desmuntatge de les estructures que formen part dels actes de Setmana Santa, incloent-hi l’escenari i la catifa.

D’altra banda, entre els treballs previs que s’estan realitzant per part de les brigades municipals es troben la neteja i l’aigualeig dels recorreguts de les processons, així com la retirada del mobiliari urbà que puguen afectar les desfilades.

Gràcies a aquest dispositiu especial, la SAG buscar aconseguir que la nostra ciutat mostre la seua millor imatge durant aquests dies, responent així a les necessitats que comporta la major afluència de persones als carrers.

Des del Consell d’Administració de la SAG se sol·licita la col·laboració ciutadana perquè durant aquests dies “els ciutadans intensifiquem el nostre esforç a mantindre en les millors condicions els nostres carrers i places, eixes que en pocs dies acolliran les processons i trobades de Setmana Santa”.