• Les actuacions tindran lloc del 9 al 12 d’abril, en horari de 7.30 a 14h

    • La tala, el destoconado de les espècies invasores i la plantació de noves espècies centraran els treballs en aquesta zona

La SAG iniciarà, dimarts que ve 9 d’abril, diferents treballs de jardineria al carrer Periodista Azzati. Les actuacions, que es desenvoluparan fins al dia 12 d’abril, consistiran en la tala i el destoconado de les espècies invasores existents (Ailanthus). Aquesta tècnica consisteix a traure del terreny els trossos de tronc anomenats tocones i emplenar els buits durant les labors de desbrossament del terreny.

Tenint en compte que el tocón pot convertir-se en un problema perquè pot deteriorar les voreres, oferir un impacte visual negatiu o convertir-se en un focus de malalties per a la resta del jardí, des de la SAG es procedirà en la mesura que siga possible a la seua retirada total.

A aquests treballs li ho suma la millora del terreny vegetal, l’adequació del sistema de reg així com la plantació de noves espècies vegetals autòctones respectuoses amb el medi natural i urbà on se situen.

Per a facilitar les tasques, de 7.30 a 14h, període durant el qual es desenvoluparan els treballs, no es podrà aparcar en aquesta zona, per la qual cosa s’aconsella als veïns que busquen alternatives per a estacionar els seus vehicles amb suficient antelació.

L’objectiu d’aquests treballs en Periodista Azzati és acabar amb la proliferació de Ailanthus, així com proporcionar una major biodiversitat i vistositat a aquesta zona amb les noves espècies vegetals que es plantaran, entre elles, arbustos acolorits i arbres de baix port.