• Han participat alumnes de tots els cursos del CEIP Baladre.

  • En total s’han plantat 11 arbres de 3 espècies diferents.

La SAG, Societat Anònima de Gestió, ha dut a terme una xicoteta plantació d’arbres en la plaça Echegaray, una iniciativa que ha comptat amb la participació dels alumnes i alumnes del col·legi Baladre.

Els escolars han tingut l’oportunitat de contribuir, en primera persona, a millorar les zones verdes del seu barri gràcies a aquest projecte mediambiental que tindrà continuïtat, amb la instal·lació del sistema de reg per degoteig, així com una segona plantació d’espècies arbustives en la qual també participarà l’alumnat.

En aquesta primera fase, els més xicotets han plantat cinc Celtis Australis (lidoneros), cinc Jacaranda Mimosifolia (jacaranda) y un Sophora Japónica, aquest últim dins del col·legi. A més, han tingut l’oportunitat d’apadrinar a cadascun dels nous arbres col·locant cartells identificatius.

El regidor de la SAG, Roberto Rovira, ha assenyalat que, durant aquest any, continuaran actuant en més espais verds de Baladre i altres zones amb la finalitat de millorar els espais verds de la ciutat.

En aquest sentit, ha insistit en “la importància d’implicar diferents col·lectius de la localitat, com les associacions de veïns i Acció Ecologista Agró, amb la finalitat de donar visibilitat a aquesta mena d’iniciatives i sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de la cura i la protecció de les nostres zones verdes”.