• L’actuació s’ha dut a terme en els contenidors de recollida de fem, cartó i envasos de plàstic.

    • El vinil inclou també altres missatges com l’horari per a tirar el fem, el contacte per a la retirada d’estris i la recomanació de depositar les bosses de fem dins del contenidor.

La SAG ha col·locat vinils en 200 contenidors de recollida de fem, cartó i envasos de plàstic.

L’objectiu d’aquesta actuació és fomentar, entre els veïns i veïnes, l’adequat reciclatge dels residus, amb la finalitat de garantir la neteja i la salubritat en el municipi.
A més de recordar com separar els residus de manera correcta, el vinil inclou també altres missatges. D’una banda, l’horari en el qual s’ha de tirar el fem per a evitar les males olors i garantir la salut. D’altra banda, el telèfon al qual cal cridar per a sol·licitar el servei gratuït de retirada d’estris. També inclou la recomanació de depositar les bosses de fem dins del contenidor, per a evitar així l’acumulació dels residus en la via pública.

D’aquesta manera, la Societat Anònima de Gestió pretén incidir en la necessitat de ser respectuosos amb el reciclatge, no sols pels beneficis que aporta al medi ambient, sinó per la importància que tots els ciutadans i ciutadanes respecten aquestes normes de convivència i ajuden a mantindre neta la nostra localitat.
Aquesta campanya pretén també acabar amb la presència de restes de fem i voluminosos en l’exterior dels contenidors, sens dubte, una de les principals preocupacions dels veïns i veïnes que es veuen afectats per aquesta conducta incívica.

El regidor de la SAG, Roberto Rovira, ha destacat “l’esforç que estem realitzant des de l’empresa pública per a posar a la disposició de la localitat els serveis necessaris per a posar mantindre en les millors condicions de neteja i recollida a Sagunt i Port de Sagunt”.

En aquest sentit, Rovira ha insistit que “per a aconseguir-lo, és fonamental contrar amb la col·laboració ciutadana, apel·lant així a la responsabilitat i conscienciació social per a fer de la nostra ciutat un exemple de neteja, higiene i sostenibilitat”.