•  Les actuacions s’han centrat en l’eliminació de tanques i la recuperació de plantes i arbustos

    • Amb aquesta intervenció, la SAG fa un pas més en la recuperació i adequació dels espais verds del municipi

Els veïns i veïnes que hagen passat recentment per la Plaça 11 de Març hauran notat canvis significatius.

I és que la SAG ha dut a terme diversos treballs de jardineria amb la finalitat de condicionar i recuperar aquesta plaça.

En concret, les actuacions s’han centrat en l’eliminació de tanques i la plantació d’arbustos i plantes del mateix jardí que han sigut repartides en els buits dels parterres per a donar major vistositat i amplitud a aquesta zona verda.

D’aquesta manera, la plaça ha guanyat en visibilitat, a més de recuperar la seua vegetació, garantint així l’eliminació d’espècies que puguen causar danys en altres plantacions.

Aquests treballs se sumen als que, des de l’empresa pública, s’han dut a terme també en altres zones de la ciutat, com és el cas del carrer Andoni Sarasola I l’Avinguda 3 d’Abril.

En aquest sentit, també s’han arrancat tanques per evitar l’acumulació de fems i nius de rates, i s’han replantat arbustos aïllats que han sigut recuperats d’un altre jardí i de varietats adquirides.

D’aquesta manera, gràcies a aquestes millores, la SAG contribueix al fet que la localitat compte amb zones i parcs verds en les millors condicions, oferint així una imatge de salubritat i neteja concorde a les necessitats de tots els veïns i veïnes de Sagunt i Port de Sagunt.