• Es tracta d’una campanya de sensibilització dirigida a fomentar la cura dels espais naturals.

    • En concret, s’han col·locat 3 panells al parc Triángulo Umbral, Plaça Arse 2000 i Plaça Espígol.

La SAG ha col·locat tòtems en diferents jardins de la ciutat amb la finalitat de conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de respectar les zones verdes.

Aquesta acció s’emmarca dins de la campanya de sensibilització “Els teus parcs, la nostra responsabilitat”, iniciativa dirigida a fomentar la cura dels espais naturals de la cuitat.
Els panells, que s’han situat al parc Triángulo Umbral, Plaça Arse 2000 i Plaça Espígol estan fabricats en fusta, material ecològic que s’integra, perfectament, en l’entorn natural amb la finalitat que forme part del mobiliari urbà de la localitat.

Cadascun d’ells porta inscrit un missatge de sensibilització com “Cuida del teu entorn, cuida de la teua ciutat”, “Respecta les zones verdes de la teua ciutat. Et necessiten” i “Recorda, això també és la teua casa”.

Aquesta acció pilot, que es pretén estendre a altres zones enjardinades de la ciutat, se suma a les campanyes llançades per la SAG en matèria de neteja i conservació, com la que va posar en marxa durant l’estiu passat a les torres de socorrisme de les platges de Port de Sagunt i Almardá, així com els vídeos amb els treballs que es realitzen en matèria de neteja de platges, neteja viària i lavabo urbà.

Per al regidor de la Societat Anònima de Gestió, Roberto Rovira, “amb aquesta mena d’iniciatives volem animar als veïns i veïnes de la localitat a cuidar i respectar els nostres parcs i jardins, espais que, al cap i a la fi, constitueixen els pulmons verds de la nostra ciutat”.