• Totes dues entitats compleixen 30 anys al servei de la ciutadania

    • En el marc de la Fira del Comerç i Turisme, organitzada per la ASCP el 5, 6 i 7 de maig, la SAG instal·larà un set amb activitats i tallers infantils

La Societat Anònima de Gestió celebra, enguany, el seu 30 aniversari, una data especial que l’empresa pública vol compartir amb tots els ciutadans i ciutadanes de Sagunt a través de l’organització de diferents accions que es prolongaran fins a finals d’any.

La primera d’elles serà al costat de l’Associació de Comerciants i Professionals Port de Sagunt, que també compleix 30 anys. Aprofitant la celebració de la Fira del Comerç i Turisme que organitza la ASCP el cap de setmana del 5, 6 i 7 de maig, la SAG se suma a aquesta efemèride amb la instal·lació d’un set corporatiu on es realitzaran activitats i tallers dirigits a xiquets i adults amb l’objectiu d’acostar a veïns i visitants la labor que porta desenvolupant en matèria de neteja, sanejament i recollida de residus a Sagunt i Port de Sagunt.

Les activitats de la SAG tindran lloc d’11 a 14h, el dissabte 6 i el diumenge 7 de maig, en el marc de la fira, situada en Triángulo Umbral Puerto de Sagunto. Hi haurà sorpreses per a tots els participants.

Amb la seua participació en aquest esdeveniment especial, la SAG vol recolzar al comerç de barri i posar en valor el gran esforç que realitza la ASCP amb la finalitat de potenciar les compres en els xicotets negocis de la ciutat.