• El vídeo recull els diferents serveis que l’empresa pública municipal du a terme a les platges de la nostra ciutat al llarg de tot l’any.

    • Amb aquesta iniciativa, la SAG pretén retre també un xicotet homenatge als seus treballadors, que s’han convertit en els propis actors d’aquesta peça audiovisual.

Acostar a la ciutadania els diferents treballs de neteja i manteniment que realitza la SAG a les platges durant tot l’any és l’objectiu del recent vídeo que ha elaborat l’empresa pública municipal.

Aquesta peça audiovisual fa un recorregut pels diferents serveis que presta la SAG en aquestes zones de costa, posant l’accent en els treballs continus que es realitzen a les platges, no sols durant els mesos d’estiu, sinó al llarg de tot l’any.

Amb aquesta iniciativa, la Societat Anònima de Gestió pretén a més reconéixer, públicament, l’important treball que realitzen els empleats de l’empresa, posant en valor l’esforç i compromís que, cada dia, demostren en el desenvolupament de les seues activitats.

En l’actualitat, la SAG compta amb 17 treballadors en platges, xifra que va variant en funció del mes, i suma un total de 10.000 hores de treball a l’any.
Durant aqueix període, una brigada al Port de Sagunt i una altra a Almardà, Corinto i Malvarrosa s’encarreguen de la neteja de les platges, prioritzant la neteja manual per a garantir unes platges més naturals.

Segons s’indica en el vídeo, a la neteja se li sumen els treballs de condicionament i muntatge, amb la instal•lació de palissades als accessos on hi ha teixit dunar o està previst que es desenvolupe, el muntatge de les 9 torres de socorrisme, 6 a Almardà i 3 al Port de Sagunt i els quasi 5,5 quilòmetres lineals de passarel•les.

Un altre dels aspectes que destaca l’audiovisual és la protecció de les dunes, un dels nostres béns naturals més preuats, fent batudes per a garantir la seua conservació sempre fora de la temporada de la nidificació del corriol camanegre. “Aconseguir que les nostres platges siguen un vertader orgull, que siguen platges per a gaudir, viure i repetir, tal com s’indica en el vídeo, és la intenció que perseguim des de la SAG”, ha comentat el regidor Roberto Rovira.

“Per això, apostem per unes platges naturals que permeten veïns i visitants gaudir d’aquest entorn natural privilegiat al costat de la mar”, ha conclòs Rovira.