• Des de la Societat Anònima de Gestió es treballa en pro de facilitar la labor dels professionals del transport

    • La campanya ofereix una solució enfront de l’augment del transport durant les festes

La Societat Anònima de Gestió (SAG) acaba l’any amb el llançament d’una nova campanya audiovisual que té com a objectiu posar en valor el seu pàrquing de camions.

Amb l’arribada de les festes nadalenques, el sector del transport conjumina esforços per a poder fer front a l’increment del nombre de lliuraments. La SAG planteja aquesta campanya per aqueix motiu: per a fer veure als transportistes que des del municipi de Sagunt es treballa a fons en pro de facilitar la seua labor.

Tant a Sagunt com en Port de Sagunt hi ha nombroses empreses que promouen el trànsit de vehicles pesats a conseqüència de l’elevada activitat industrial i comercial que existeix en la zona, per aqueix motiu, a través d’aquest audiovisual es pretén donar a conéixer la importància d’aquest servei.

El pàrquing de la SAG disposa de 380 places per a vehicles pesants que està vigilada les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Hi ha càmeres de vigilància instal·lades en diversitat de punts per a extremar precaucions, i el recinte té una zona de dutxes per al lavabo dels transportistes. Està situat al Carrer Madame Curie, en el Polígon Industrial Sepes. Es pot consultar la disponibilitat de places lliures trucant al telèfon 678 490 952.

A més, els abonaments estan confeccionats a mesura de les demandes dels transportistes. Disposa de tarifes per hores, mensuals, trimestrals i anuals. L’objectiu és doble, segons resa la campanya audiovisual. D’una banda, el pàrquing està orientat a “garantir una zona segura on estacionar tots els vehicles pesants, la qual cosa atorga comoditat i flexibilitat als conductors”. I per un altre, “evita la dispersió de fums en el terme urbà, ajudant a la sostenibilitat”.

El regidor de la SAG Roberto Rovira indica que “l’aparcament per als transportistes suposa una gran necessitat” i que “és necessari que la SAG difonga els seus serveis en aquest sentit fins a arribar el més lluny possible”.

En aquest sentit, en la SAG es prenen molt de debò la protecció del medi ambient. Totes la feina de casa estan enfocades a això. El pàrquing és una forma més d’assegurar que el centre urbà estiga lliure d’olors i sorolls innecessaris. La campanya ho deixa molt clar: “El nostre objectiu sempre serà aconseguir una ciutat més cuidada, més neta, més sostenible”.

Treballant des de 1993

La SAG porta operant en el municipi de Sagunt des de 1993. Es dedica a labors de sanejament i neteja de carrers, jardins i platges. Sota el lema ‘El teu entorn, la nostra responsabilitat’, desplega cada dia de l’any una plantilla mitjana de 400 operaris que es dediquen a diversitat de serveis com la neteja viària i de jardins, la recollida d’estris, l’ecoparc fix i mòbil i el manteniment d’edificis públics i privats.