• El regidor de la SAG, Roberto Rovira, i el regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, s’han desplaçat fins als centres escolars de la localitat per a fer lliurament dels premis

    • Els guanyadors han rebut una Tauleta Samsung Galaxy, una càmera de fotos Fujifilm Instax i un Bolígraf 3d

Mario G, Alma M i Luzía M ja han rebut els seus premis com a guanyadors de la segona edició del concurs de dibuix de la SAG.

La setmana passada el regidor de la SAG, Roberto Rovira, i d’Educació, José Manuel Tarazona, es van desplaçar fins als centres escolars de la localitat per a fer lliurament dels premis. En concret, van visitar el col·legi La nostra Senyora de Begoña i el Mediterrani, centres als quals pertanyen els 3 alumnes afortunats. Allí van rebre en les seues respectives classes la Tauleta Samsung Galaxy, la càmera de fotos Fujifilm Instax i el Bolígraf 3d de mans de tots dos edils.

En aquesta segona edició, sota el lema “CONEIX ELS COLORS DEL RECICLATGE”, els alumnes participants van haver de dibuixar els símbols del reciclatge selectiu separats pels diferents colors: groc, per als envasos lleugers; el blau per al paper i el cartó i el marró per als residus orgànics.

D’aquesta manera, poden decorar els identificadors del reciclatge que tenen a les seues cases per a incentivar així el reciclatge dels més xicotets des de les seues pròpies llars. L’objectiu d’aquesta iniciativa ha sigut conscienciar als més joves del municipi sobre la importància de reciclar i reciclar bé, fomentant aquest hàbit també des de l’àmbit educatiu, l’art i la creativitat.