• La iniciativa explica, a través d’un vídeo orientatiu que es pot veure en la pàgina web de la SAG, les tres vies possibles per a reciclar qualsevol tipus d’objecte o estri

    • L’objectiu de la campanya és disminuir els abocadors incontrolats en el municipi

La Societat Anònima de Gestió ha llançat una campanya audiovisual que mostra als ciutadans del municipi les diferents maneres de reciclar qualsevol tipus d’objecte o estri.
En moltes ocasions, la ciutadania desconeix el lloc on depositar elements com televisors o ràdios velles, per això, aquesta iniciativa sorgeix per a donar resposta a aqueixos dubtes
Tres maneres de reciclar quan el contenidor no serveix

A través de la pedagogia, i amb tints didàctics per a generar un major acostament amb la ciutadania, la SAG explica a través d’un vídeo orientatiu les tres vies possibles que existeixen per a reciclar qualsevol tipus d’estri quan el contenidor no és una opció.
En primer lloc, els veïns i veïnes de la localitat disposen d’un servei gratuït de recollida d’estris a domicili. Tan sols és necessari que l’usuari truque al telèfon que té la SAG expressament per a aquest servei, el 96 268 37 85 i concrete una cita per a la recollida de l’estri en qüestió.

La sol·licitud també pot gestionar-se telemàticament en la web de la SAG 

La segona opció és acudir a l’ecoparc fix i depositar allí l’estri perquè els operaris s’ocupen d’ell. La tercera opció, en la mateixa línia, és consultar les ubicacions mensuals de l’ecoparc mòbil i esperar que es desplace a una zona pròxima al domicili per a no haver de carregar amb l’estri fins a l’ecoparc fix.

Un municipi lliure d’estris incontrolats

“L’objectiu de la campanya ha sigut conscienciar a la ciutadania de Sagunt sobre la necessitat de mantindre el municipi net i lliure d’estris incontrolats”, segons ha comunicat el regidor de la SAG, Roberto Rovira. A més, des de l’empresa pública han volgut recordar que “existeixen diferents serveis perquè, entre tots, mantinguem la ciutat neta, sostenible i cuidada”.

En la seua obstinació per cuidar l’entorn urbà, la SAG actua des de 1993 en treballs de sanejament i neteja de carrers, jardins i platges del terme municipal de Sagunt.

Sota el lema El teu entorn, la nostra responsabilitat, desplega els 365 dies de l’any una plantilla mitjana de 400 operaris que realitzen diversitat de serveis com la neteja viària i de jardins, la recollida d’estris, l’ecoparc fix i mòbil, la neteja d’edificis públics i el manteniment de col·legis, entre altres.

Des de la SAG, aprofiten aquesta nova ocasió per a dirigir-se a la ciutadania a través d’un missatge lleuger i directe, amb la finalitat de “fomentar el reciclatge, indispensable per a assegurar el lavabo del municipi, així com la protecció de les seues zones naturals”, indiquen des de l’empresa pública.