• Amb aquest nou sistema de contractació, l’empresa pública fa un pas important quant a l’efectivitat del servei sota el compliment dels principis d’igualtat, mèrit i capacitat

    • Els tràmits poden realitzar-se a través de la secció Treballa amb nosaltres inclosa en la web www.sag.es

La SAG gestionarà, a partir d’ara, la selecció i contractació de personal propi i borses d’ocupació a través d’un procediment intern específic.

Subjecta al Dret Laboral, i sota el compliment dels principis d’igualtat, mèrit i capacitat que estableix el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, la Societat Anònima de Gestió assumeix aquest servei que garantirà la realització d’un procés de selecció de personal objectiu i motivat. Per a això, s’aplicaran a més altres principis com els de publicitat, concurrència i objectivitat.

Aquest nou sistema de contractació de personal permetrà satisfer, de manera directa, les necessitats de contractació de l’empresa pública, solucionant així les deficiències que presentava l’anterior plataforma amb la qual treballava des de 2011 la SAG per a la contractació del personal eventual.

A través de la seua pàgina web www.sag.es, i punxant en la secció Treballa amb nosaltres, els demandants d’ocupació podran optar a les diferents ofertes, així com formar part d’una borsa de treball temporal per al desenvolupament provisional de llocs de treball en diferents departaments de l’empresa pública.

Les persones interessades que accedisquen a aquesta secció, trobaran diferents subapartats que inclouen: convocatòria, bases i declaració jurada; un formulari d’inscripció; un llistat provisional, un altre definitiu, convocatòria a fase final, el llistat definitiu i un formulari de reclamació.

D’aquesta manera, a més de posar en valor el seu compromís amb la transformació digital, la SAG pretén oferir un servei més pròxim a la ciutadania, en assumir, per primera vegada, la gestió integral d’una de les demandes més sol·licitades i que més preocupen els ciutadans i ciutadanes com és la cerca activa d’ocupació.

Per al regidor de la SAG, Roberto Rovira, “tenint en compte que el foment de l’ocupació local és molt beneficiós i necessari per als nostres veïns i veïnes, des de la SAG considerem fonamental el poder assumir, de manera directa, totes les competències relatives a l’accés, selecció i provisió de llocs de treball, garantint sempre un procés de selecció de personal transparent i objectiu”.