• El sondeig abastarà diferents aspectes com la freqüència de recollida, la distància dels contenidors al carrer, la neteja dels contenidors i els principals problemes de la recollida, entre altres

    • La participació ciutadana serà clau en la planificació de futures accions per a optimitzar aquest servei que afecta la neteja urbana

La SAG llançarà una enquesta ciutadana dirigida als veïns de la localitat amb l’objectiu de conéixer la seua opinió sobre el servei de recollida dels Residus Sòlids Urbans (RSU).

Aquesta iniciativa té com a finalitat recaptar informació precisa sobre la percepció dels ciutadans respecte a diversos aspectes relacionats amb el servei, abastant des de la freqüència de recollida, la distància dels contenidors al carrer, l’estat general i neteja dels contenidors, l’atenció ciutadana, les campanyes de conscienciació i els principals problemes de la recollida.

D’aquesta manera, tenint feedback directe dels veïns, resultarà més òptim identificar les oportunitats i punts de millora que contribuïsquen a millorar el funcionament del servei a la ciutat.

La participació ciutadana serà fonamental per a garantir l’èxit d’aquesta iniciativa ja que oferirà a la SAG una visió completa i detallada de les necessitats dels ciutadans en aquesta matèria que afecta la neteja i higiene urbana.

Així mateix, els resultats obtinguts serviran com a base per a la planificació de futures accions i la implementació de mesures destinades a optimitzar la qualitat i eficiència de l’àrea d’Higiene Urbana en benefici de tots els veïns de Sagunt i Port de Sagunt.

L’enquesta estarà disponible en format en línia i podrà respondre’s a través de la pàgina web de la SAG. També es podrà emplenar el qüestionari en les oficines de la SAG, situades en l’Avinguda Fausto Caruana, s/n, al costat de la Policia Local i s’estudiarà la possibilitat de poder realitzar l’enquesta des dels ecoparcs a través de tauletes oferides pels tècnics de la SAG.

Des de l’empresa pública es vol fer una crida a la participació massiva, destacant la importància de la veu dels ciutadans en la presa de decisions que afecten, directament, en la millora de la qualitat de vida. En aquest sentit, animen als veïns a sumar-se a aquest esforç conjunt per a construir una ciutat més neta, bonica i habitable per a tots.