• L’empresa pública ha volgut celebrar els seus 30 anys d’història al costat de la ciutadania en el marc de la Fira del Comerç i Turisme, organitzada per la ASCP el passat cap de setmana

    • Els més xicotets de la casa han pogut gaudir de diferents activitats lúdiques en el set instal·lat per la SAG

La Societat Anònima de Gestió ha volgut celebrar els seus 30 anys d’història al costat dels veïns i veïnes de la localitat. En el marc de la Fira del Comerç i Turisme, organitzada per l’Associació de Comerciants i Professionals Port de Sagunt el passat cap de setmana, la SAG va instal·lar un set corporatiu amb activitats i tallers per a tota la família.

Amb aquestes jornades, l’empresa pública ha volgut mostrar a la ciutadania els principals serveis que porta realitzant al llarg de la seua dilatada trajectòria a favor de la ciutat, en matèria de neteja, compte, endrece urbà i manteniment d’instal·lacions.

Així, d’una forma pròxima i lúdica, xiquets i adults han pogut conéixer, de primera mà, els treballs que desenvolupa la SAG, labors que posen de manifest el compromís i la responsabilitat social de cara a la ciutadania.

Les persones que es van acostar al set corporatiu de la Societat Anònima de Gestió van gaudir de diferents activitats lúdiques com a puzles amb poals gegants, una zona infantil on acolorir i un taller de collarets amb taps reciclats on els participants van poder confeccionar les seues pròpies peces de bijuteria fabricades amb plàstic.

Aquestes activitats formen part del programa d’accions que la SAG té previst organitzar fins a final d’any per a commemorar aquesta data tan especial, 30 anys al servei de la ciutat per a mantindre un entorn òptim i oferir uns serveis de qualitat que garantisquen el respecte al medi ambient i el manteniment continu de Sagunt i Port de Sagunt.