• La Fira del Comerç i Turisme, organitzada per la ASCP, serà l’escenari de les jornades infantils que tindran lloc aquest cap de setmana en Triángulo Umbral

    •  Puzles amb peces gegants, plantilles per a acolorir i un taller de bijuteria amb plàstic reciclat són les principals activitats que es podran realitzar en el set de la SAG

Mostrar a la ciutadania la trajectòria de la SAG durant els seus 30 anys de vida des d’un prisma lúdic i divertit. Amb aquest objectiu participarà la Societat Anònima de Gestió en la Fira del Comerç i Turisme, organitzada per l’Associació de Comerciants i Professionals Port de Sagunt i que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de maig en Triángulo Umbral.

Amb motiu del seu 30 aniversari, la SAG instal·larà el dissabte i diumenge un set corporatiu a través del qual pretén acostar a veïns i visitants els treballs i serveis que porta desenvolupant l’empresa pública durant tots aquests anys, una mostra del seu compromís i responsabilitat amb labors tan essencials per a la ciutat com la neteja, cura i manteniment de Sagunt i Port de Sagunt.

En el marc d’aquesta Fira, on la ASCP també commemora el seu 30 aniversari, els ciutadans i ciutadanes que s’acosten fins al recinte podran gaudir d’activitats dirigides a tots els membres de la família. En el cas concret de la SAG, xiquets i adults podran passen un cap de setmana divertit, participant en les diferents activitats que ha organitzat.

En aquest sentit, les persones que s’acosten al set corporatiu de la Societat Anònima de Gestió podran fer puzles amb poals gegants. També hi haurà una zona infantil on els més xicotets podran acolorir.

Per al diumenge, s’ha organitzat, d’11.30 a 14h, un taller de collarets amb taps reciclats on els participants realitzaran una peça de bijuteria utilitzant aquest material. Totes les persones que realitzen alguna d’aquestes activitats rebran un obsequi de la SAG.

D’aquesta manera, a més de compartir aquesta celebració amb els veïns i veïnes de la localitat, la SAG pretén recolzar la important labor que realitza l’Associació de Comerciants i Professionals Port de Sagunt a favor del comerç local de la ciutat, posant en valor la importància de comprar en els xicotets comerços per a garantir l’ocupació, l’activitat econòmica i fomentar la convivència entre veïns.

Amb aquesta acció en la Fira del Comerç i Turisme, la SAG inaugura el seu calendari d’activitats amb motiu del 30 aniversari, activitats que es prolongaran fins a finals d’any.