• L’empresa pública compleix 30 anys d’activitat al servei de la neteja i el manteniment de parcs i jardins de Sagunt i Port de Sagunt

    • Antonio, el protagonista de la història, narra en primera persona la seua experiència en la SAG a penes uns mesos abans de jubilar-se

En un emotiu gest per a commemorar el seu 30 aniversari, la Societat Anònima de Gestió (SAG) ha decidit rendir un merescut homenatge als seus treballadors, els qui han sigut el pilar fonamental d’aquesta empresa pública dedicada al servei de neteja, higiene i manteniment de parcs i jardins a Sagunt i Port de Sagunt.

Per a això, ha elaborat un audiovisual en el qual Antonio, el protagonista de la història, narra en primera persona la seua experiència en la Societat Anònima de Gestió, a penes uns mesos abans de jubilar-se.

Per a la SAG els seus treballadors constitueixen els fonaments sobre els quals s’assentisca l’empresa pública que porta 30 anys al servei de la neteja, el lavabo i el manteniment de Sagunt i Port de Sagunt.

L’àmplia trajectòria que porta recorreguda la SAG posa en valor el compromís i la responsabilitat dels homes i dones que, dia a dia, dediquen el seu esforç a millorar i cuidar la nostra ciutat.

Per al Consell d’Administració de la SAG, “el capital humà és, sens dubte, la part més valuosa de l’empresa, ja que són els empleats els que, amb el seu treball i dedicació, han anat escrivint la història de la SAG al llarg de tots aquests anys”.

L’àmplia trajectòria de la SAG no sols és un testimoniatge del compromís dels seus treballadors, sinó també de la rellevància i necessitat d’una empresa dedicada a la neteja, el lavabo i el manteniment a la nostra ciutat.

La SAG ha sigut un actor clau en el desenvolupament i la preservació de Sagunt i Port de Sagunt, exercint un paper important en la creació d’un entorn net i sostenible per als veïns i veïnes.

En aquest 30 aniversari, la SAG celebra no sols els seus assoliments com a empresa pública sinó també agraeix i reconeix la labor incansable dels seus empleats.

Aquest homenatge és un recordatori que són les persones compromeses i apassionades que integren la SAG les que han convertit aquesta empresa en un pilar fonamental per a la nostra ciutat al llarg de les dècades.