• L’empresa pública avançarà l’hora d’inici dels treballs de recollida de residus, el dia 24 de juny, a les 05.00h

    • El dispositiu extraordinari comptarà amb un desplegament de 29 efectius i maquinàries pròpies i externes

La Societat Anònima de Gestió reforçarà el servei de neteja de platges després de la nit de Sant Joan. Els treballs de recollida de residus començaran a les cinc del matí del dia 24, més prompte de l’habitual, amb l’objectiu de condicionar les platges perquè els usuaris i usuàries puguen gaudir-les, de cara al cap de setmana, al més prompte possible i en les millors condicions.

El dispositiu extraordinari de neteja estarà compost per 19 peons, 4 conductors amb cisterna, 1 camió ganxo, 1 barredora i 1 pala carregadora, mitjans propis de la SAG. A més, es comptarà amb 1 tractorista amb neta platges, 2 pales de gran cubicatge i 2 pales més xicotetes, aquestes subcontractades. En total, 29 efectius.

Des de la SAG, volen incidir en la importància de no ficar a les platges carrets de supermercat, ja que finalment són abandonats i dificulten les tasques de neteja. En aquest sentit, l’any passat es van traure prop de 50 i, en anys anteriors, més d’un centenar.

Des de l’empresa pública fan extensible el missatge que la neteja és responsabilitat de tota la ciutadania. Per a facilitar a les persones la recollida dels seus residus, el personal de la SAG, juntament amb el cos de socorristes, repartirà gratuïtament bosses de fem als qui arriben a les platges en la nit de Sant Joan, amb l’objectiu que les deixen en el contenidor més pròxim en marxar-se.