• Aquesta segona convocatòria ha anat dirigida a alumnes i alumnes de 6é de primària dels centres públics i concertats del municipi

    • Els premiats han rebut una Tablet Samsung Galaxy, una càmera de fotos Fujifilm Instax i un Bolígraf 3d

El concurs de dibuix de la SAG, CONEIX ELS COLORS DEL RECICLATGE, ja coneix als seus guanyadors i guanyadores. Els afortunats es van designar mitjançant el sorteig realitzat en directe, a través de la pàgina de Facebook de la SAG, divendres passat 3 de març.

El regidor de la Societat Anònima de Gestió de Sagunt (SAG), Roberto Rovira, el director de la SAG, Jorge Silvestre i el regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, van ser els encarregats de traure d’una urna els noms dels 3 alumnes guanyadors, d’entre tots els escolars participants, alumnes i alumnes de 6é de primària dels col·legis públics i concertats de Sagunt i Port de Sagunt.

Els alumnes que han resultat afortunats enguany són:

Primer premi: Mario G., del col·legi La nostra Senyora de Begoña.
Segon premi: Alma M. del col·legi Mediterrani.
Tercer premi: Luzía M., del col·legi Mediterrani.

Els premiats en aquesta segona convocatòria rebran una Tablet Samsung Galaxy, una càmera de fotos Fujifilm Instax i un Bolígraf 3d.

L’objectiu d’aquesta iniciativa ha sigut promoure la importància de protegir el medi ambient i conscienciar als més joves del municipi entorn del reciclatge, des de la pedagogia i l’art, animant a l’alumnat a fomentar l’originalitat i creativitat.

El concurs ha consistit a realitzar un dibuix personalitzat dels símbols del reciclatge selectiu separats pels diferents colors: groc, per als envasos lleugers; el blau per al paper i el cartó i el marró per als residus orgànics. D’aquesta manera, poden decorar els identificadors del reciclatge que tenen a les seues cases per a incentivar així el reciclatge dels més xicotets des de les seues pròpies llars.