• Els establiments d’hostaleria de la zona de la platja del Port de Sagunt podran acollir-se voluntàriament a la retirada de residus

    • El programa començarà la setmana del 17 de juliol fins al 15 d’octubre de 2023

La Societat Anònima de Gestió prepara la posada en marxa d’un projecte de recollida de residus, porta a porta, durant la temporada d’estiu.

Podran adherir-se voluntàriament al programa els bars i restaurants de la platja del Port de Sagunt, tant aquells situats en l’Avinguda Mediterrani, com els situats als carrers adjacents.

Amb l’objectiu de facilitar la gestió eficient de les deixalles generades pels establiments d’hostaleria, la SAG cedirà contenidors de 340 litres als locals, que hauran de fer-se càrrec de mantindre’ls i netejar-los al llarg de tota la duració del projecte.

La iniciativa donarà principi la setmana del 17 de juliol i acabarà el 15 d’octubre de 2023. Durant aquest període, s’establirà un horari específic per a la retirada de fem dels establiments participants. A les vesprades, la recollida es realitzarà a partir de les 16.00 h i, a les nits, a partir de la 01.00 h.

Fins al moment, el llistat de possibles adhesions a la prova pilot suma un total de 82 locals: 37 en l’Avinguda Mediterrani i 45 als carrers adjacents a aquesta. Amb l’objectiu d’oferir informació sobre el programa, se celebrarà una reunió el dijous 13 de juliol de 2023 a les 10.00 h en la seu d´ACEYSIC (Associació de Comerciants, Empresaris i Industrials de Sagunt i Comarca), situada en el Carrer del Fornás, número 26.

Aquells que no puguen acudir, però tinguen interés a adherir-se al programa, podran posar-se en contacte directament amb la SAG, a través del següent correu electrònic registro@sag.es o telefonant al 96 268 37 85, i se’ls proporcionarà l’assistència necessària en el seu propi establiment.