• Aquest nou servei evitarà els desplaçaments no desitjats dels contenidors de residus

    • El sistema de subjecció és capaç de suportar i immobilitzar contenidors de residus de fins a 1.100 litres

La Societat Anònima de Gestió (SAG) ha iniciat una prova pilot, al carrer Carmen Conde, per a la instal·lació de sistemes de subjecció imantat en contenidors de residus.

Aquest nou sistema està dissenyat per a evitar el desplaçament no desitjat dels contenidors, oferint múltiples beneficis per a veïns i operaris dels serveis de neteja.

El principal avantatge del subjecta contenidors imantat és la seua capacitat per a impedir que els contenidors de fem es llisquen a causa del vent, aigua o arracades pronunciades. Aquesta característica assegura que els contenidors romanguen en una ubicació fixa, facilitant que els usuaris depositen les seues deixalles sempre des de la vorera. A més, aquesta innovació proporciona un ús més accessible per a persones amb mobilitat reduïda, ja que evita que el contenidor es moga en obrir la tapa.

El sistema de subjecció és capaç de suportar i immobilitzar contenidors de residus de fins a 1.100 litres, demostrant una resistència superior a l’oposició del vent, fins i tot en velocitats superiors als 100 km/h. Això no sols garanteix una major estabilitat en condicions meteorològiques adverses, sinó que també contribueix a un entorn urbà més ordenat i net.

Un dels aspectes més destacats d’aquesta iniciativa és la millora en el servei de recollida de residus. En mantindre els contenidors en un lloc fix, els operaris sempre troben els contenidors en la mateixa posició, optimitzant el temps i l’eficiència del procés de recol·lecció.

Amb aquest nou sistema, la SAG fa un pas avant en matèria d’innovació i gestió de residus urbans amb l’objectiu que aquesta prova pilot siga un èxit. A més, si s’obtenen resultats òptims, està estudiant la possibilitat d’estendre la implementació dels sistemes de subjecció imantat a més àrees en el futur.