• “Fes cas als que saben” és l’eslògan de la seua última campanya de conscienciació ciutadana

    • Les gràfiques estan situades en més de 60 punts de Sagunt i Port de Sagunt

La Societat Anònima de Gestió de Sagunt ha llançat una nova campanya a favor del reciclatge. L’objectiu és conscienciar a la ciutadania sobre la importància de separar els residus correctament.
Amb l’eslògan “Fes cas als que saben”, la campanya de sensibilització mediambiental vol establir un vincle emocional amb els habitants de la localitat, recorrent a expressions i ensenyaments de les persones més majors.

A través de tres emotives gràfiques, que estan situades en més de 60 punts de Sagunt i Port de Sagunt, la SAG pretén reforçar el compromís de la ciutadania amb la preservació i el respecte per l’entorn.

L’acció utilitza refranys populars, transmesos de generació en generació, amb l’objectiu de traslladar de manera clara i efectiva la importància de separar adequadament els residus per al seu correcte reciclatge.

Aquesta iniciativa s’alinea amb la finalitat de l’entitat de continuar treballant per a mantindre un entorn òptim i oferir uns serveis de qualitat que garantisquen el manteniment continu de la ciutat i el respecte al medi ambient.

Serveis de la SAG

Entre els serveis de neteja i cura que ofereix la SAG, destaquen la recollida de residus urbans, tant en contenidors de fem com en punts de recollida selectiva, i la gestió dels ecoparcs fixos i mòbils, per a facilitar a la ciutadania l’accés al reciclatge de productes sense un contenidor concret, com a aparells electrònics, mobles, enderrocs i altres objectes que requereixen un maneig específic.

Per a obtindre més informació sobre els serveis de neteja i recollida de residus que ofereix la SAG, es pot visitar la pàgina web o posar-se en contacte directament a través del telèfon 96 268 37 85.