• Demà divendres, 17 de maig, la SAG situarà l’Ecoparc Mòbil al carrer Vent Gregal

    • Un taller mediambiental conscienciarà als veïns sobre la importància d’educar en valors com el reciclatge

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Reciclatge, demà divendres 17 de maig la SAG situarà l’Ecoparc Mòbil al carrer Vent Gregal.

D’aquesta manera, els veïns que s’acosten a depositar els seus residus al lloc situat al carrer Vent Gregal podran també gaudir del taller “El Súper-responsable dels 5 sentits” que s’impartirà en el Casal Jove Port de Sagunt, a escassos 200 metres d’on es col·locarà l’Ecoparc Mòbil.

A través d’aquesta activitat educativa, impulsada per Imedes, en el marc del programa d’educació ambiental Recicla amb els Cinc Sentits, la SAG i l’Ajuntament de Sagunt s’uneixen a la celebració d’aquest dia especial posant de manifest el seu compromís amb el medi ambient i amb la promoció de pràctiques sostenibles.

Dia Mundial del Reciclatge, una oportunitat per a reflexionar sobre la gestió de residus

Fomentar accions que impulsen un futur més sostenible. Amb aquest objectiu, la SAG, l’Ajuntament de Sagunt i Imedes conjuminen esforços per a commemorar el Dia Internacional del Reciclatge des del punt de vista de la conscienciació i l’educació en valors tan importants com el reciclatge.

Es tracta, sens dubte, d’una ocasió crucial per a recordar la rellevància de reduir, reutilitzar i reciclar en la nostra vida quotidiana, aprofitant els serveis gratuïts que es posen a la disposició de tots els ciutadans des de la SAG.

Proporcionar les eines necessàries per a fer efectiva la importància del reciclatge és fonamental per a enfortir la nostra capacitat col·lectiva a l’hora d’afrontar els reptes ambientals que ens presenta la societat actual.